Αφγανιστάν : Αφγανιστάν Oldies | Αφγανιστάν Oldies | ΑΝΑΤΟΛΗ | ΚΟΣΜΟΣ ... : Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν σήμερα γενική αμνηστία για όλους τους κρατικούς λειτουργούς και τους κάλεσαν να επιστρέψουν στις εργασίες τους, δύο ημέρες αφότου κατέλαβαν την εξουσία στο αφγανιστάν χάρη σε μια επίθεση.

Αφγανιστάν : Αφγανιστάν Oldies | Αφγανιστάν Oldies | ΑΝΑΤΟΛΗ | ΚΟΣΜΟΣ ... : Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν σήμερα γενική αμνηστία για όλους τους κρατικούς λειτουργούς και τους κάλεσαν να επιστρέψουν στις εργασίες τους, δύο ημέρες αφότου κατέλαβαν την εξουσία στο αφγανιστάν χάρη σε μια επίθεση.. Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης; Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. تاریخ افغانستان, ταρίχ ε αφγκανιστάν, παστού:

Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε. Η «κούφια» υπόσχεση μπάιντεν και η άκαρπη 20ετία πολέμου. تاریخ افغانستان, ταρίχ ε αφγκανιστάν, παστού: Η ιστορία του αφγανιστάν (περσικά: Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης;

Αφγανιστάν: Εγκατέλειψε τη χώρα ο πρόεδρος Ασράφ Γάνι ...
Αφγανιστάν: Εγκατέλειψε τη χώρα ο πρόεδρος Ασράφ Γάνι ... from www.flash.gr
Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Ο στρατός της γερμανίας προετοιμάζεται για επιχείρηση εκκένωσης. Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου;

Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς.

Τι θα σημάνει η ανακατάληψη της καμπούλ από τους ταλιμπάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις στρατηγικές ροές. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Η «κούφια» υπόσχεση μπάιντεν και η άκαρπη 20ετία πολέμου. Οι αμερικανικές δυνάμεις εργάζονται με τα τουρκικά και άλλων χωρών στρατεύματα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Με την πλάτη στον τοίχο ο πρόεδρος μπάιντεν λόγω της κακοδιαχείρισης της αποχώρησης των. Η εε εργάζεται «κατεπειγόντως» για να εγγυηθεί την ασφάλεια του αφγανικού προσωπικού της στην καμπούλ, ενώ την. Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. Πώς αλάζει τις ισορροπίες στην ανατολική μεσόγειο.

Τι θα σημάνει η ανακατάληψη της καμπούλ από τους ταλιμπάν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις στρατηγικές ροές. Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. 16 αυγούστου, 2021 10:00 μμ. Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και.

Αφγανιστάν: Πολλά θύματα σε επιδρομή εναντίον συγκέντρωσης ...
Αφγανιστάν: Πολλά θύματα σε επιδρομή εναντίον συγκέντρωσης ... from www.flash.gr
Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν σήμερα γενική αμνηστία για όλους τους κρατικούς λειτουργούς και τους κάλεσαν να επιστρέψουν στις εργασίες τους, δύο ημέρες αφότου κατέλαβαν την εξουσία στο αφγανιστάν χάρη σε μια επίθεση. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Οι ηπα αποδεσμεύουν 100 εκατ. Η «κούφια» υπόσχεση μπάιντεν και η άκαρπη 20ετία πολέμου. Και όπως διαφαίνεται είμαστε στην αρχή ενός άλλου που θα σ… Η εε εργάζεται «κατεπειγόντως» για να εγγυηθεί την ασφάλεια του αφγανικού προσωπικού της στην καμπούλ, ενώ την. Αμερικανικές και διεθνείς δυνάμεις θέλουν να καθαρίσουν το αεροδρόμιο της καμπούλ.

Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και.

Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. Στο αφγανιστάν, πήραν οι ταλιμπάν, όπως αναφέρουν δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν, που βρίσκονται πλέον στην καμπούλ. Έτσι, λοιπόν, δύο δεκαετίες μετά την ανατροπή τους και την εισβολή του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ηπα, στο αφγανιστάν ξεκινά η εποχή των ταλιμπάν που επιφέρει πλήρη αβεβαιότητα για περίπου 40 εκατομμύρια. Οι υπουργοί άμυνας του νατο αποφάσισαν ότι θα ενισχύσουν την παρουσία της συμμαχίας στο ιράκ, από 500 σε 4.000 άτομα και. Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. Χαοτικές σκηνές επικρατούν από το βράδυ της κυριακής στην καμπούλ, στο αφγανιστάν, μετά την κατάληψη της πόλης από τους ταλιμπάν, οι οποίοι κατέλαβαν την εξουσία της χώρας, μετά από 20 χρόνια. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν σήμερα γενική αμνηστία για όλους τους κρατικούς λειτουργούς και τους κάλεσαν να επιστρέψουν στις εργασίες τους, δύο ημέρες αφότου κατέλαβαν την εξουσία στο αφγανιστάν χάρη σε μια επίθεση. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου; Αμερικανικές και διεθνείς δυνάμεις θέλουν να καθαρίσουν το αεροδρόμιο της καμπούλ. Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης;

Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. Η προέλαση των ταλιμπάν «διώχνει» και τους ινδούς. Οι αμερικανικές δυνάμεις εργάζονται με τα τουρκικά και άλλων χωρών στρατεύματα. Η «κούφια» υπόσχεση μπάιντεν και η άκαρπη 20ετία πολέμου. Η εε εργάζεται «κατεπειγόντως» για να εγγυηθεί την ασφάλεια του αφγανικού προσωπικού της στην καμπούλ, ενώ την.

Αφγανιστάν: Τους σκότωσαν την ώρα της προσευχής! Στους 62 ...
Αφγανιστάν: Τους σκότωσαν την ώρα της προσευχής! Στους 62 ... from www.newsit.gr
Αξιωματούχοι που εργάζονται στο προξενείο της ινδίας στην πόλη κανταχάρ του αφγανιστάν επέστρεψαν στην πατρίδα τους καθώς. Η εε εργάζεται «κατεπειγόντως» για να εγγυηθεί την ασφάλεια του αφγανικού προσωπικού της στην καμπούλ, ενώ την. 6 γυναίκες που έγραψαν ιστορία, πάλεψαν για τα δικαιώματά τους και δεν φοβήθηκαν κανέναν. Τα όσα περιμένουν να βιώσουν οι γυναίκες στο αφγανιστάν περιέγραψε η από το 2019 δήμαρχος της πόλης μαϊντάν σαρ, ζαρίφα γκαφάρι, η οποία δήλωσε ότι απλώς περιμένει οι ταλιμπάν να σκοτώσουν την ίδια και τον σύζυγό της. Οι τελευταίες εξελίξεις στο αφγανιστάν. Αμερικανικές και διεθνείς δυνάμεις θέλουν να καθαρίσουν το αεροδρόμιο της καμπούλ. Ο isis παραμένει ισχυρή δύναμη στη χώρα. Δολάρια για να αντιμετωπιστούν επείγουσες ανάγκες μεταναστών το τατζικιστάν είναι έτοιμο να υποδεχθεί ως και 100.000 πρόσφυγες

Η «κούφια» υπόσχεση μπάιντεν και η άκαρπη 20ετία πολέμου.

Οι ένοπλες δυνάμεις της γερμανίας ετοιμάζονται για αποστολή. Μόνον τέσσερις έλληνες αξιωματικοί βρίσκονταν τους τελευταίους μήνες στο αφγανιστάν και βοηθούσαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου της καμπούλ, αλλά είχαν αποχωρήσει εδώ και ένα μήνα, μαζί με την αποχώτηση των. Ο στρατός της γερμανίας προετοιμάζεται για επιχείρηση εκκένωσης. Πώς είναι η ζωή μετά από 20 χρόνια πολέμου; Έφυγα για να αποφευχθεί η αιματοχυσία ο πρόεδρος του αφγανιστάν, ασράφ γάνι, δήλωσε. Πώς αλάζει τις ισορροπίες στην ανατολική μεσόγειο. Εντείνονται οι μάχες στο αφγανιστάν με τρεις μεγαλουπόλεις να απειλούνται από τις ρίψεις βομβών ανάμεσα. Στο αφγανιστάν βρισκόμαστε πλέον στο τέλος ενός 20ετούς πολέμου χωρίς όμως να έχουν εκπληρωθεί οι πολιτικοί στόχοι για τους οποίους έγινε. Χωρίς απόφαση για το αφγανιστάν ολοκληρώθηκε η σύνοδος του νατο. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν σήμερα γενική αμνηστία για όλους τους κρατικούς λειτουργούς και τους κάλεσαν να επιστρέψουν στις εργασίες τους, δύο ημέρες αφότου κατέλαβαν την εξουσία στο αφγανιστάν χάρη σε μια επίθεση. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Ο υπουργός εξωτερικών των ηπα είχε συνομιλία με τον ομόλογό του της ρωσίας, λίγο πριν ο αμερικανός πρόεδρος απευθυνθεί στους πολίτες για τις τελευταίες εξελίξεις. Με φόντο την οριστική αποχώρηση και των τελευταίων αμερικανικών στρατευμάτων στις 31 αυγούστου, άραγε η ζωή των αφγανών έχει σημάδια βελτίωσης;